Scroll to top

Runspelen 2019 startar


Hej
Då har jag lagt hela pusslet det innebär att ha en tävling på 275 deltagare och vi startar årets upplaga av Runspelen idag 16.00. Återigen blev det en populör tävling att vara med i och både fredag o lördag har vi även matcher som spelas i Täby samt Enebyberg. Från söndag är det bara matcher i Vallentuna.

Så passa på att kom o se en hel del bra tennis från de yngre leden. Vi har även ett antal dam o herrklasser från 45 år o uppåt.

Från Vallentuna har vi Manja, Lukas, Micke, Hugo, Winston och Izabele i de yngre klasserna. Viggo fick lämna WO pga stukad fot. I de äldre spelar Suzanne, Pia, Björn, Niclas, Gustav, Lennart, Jonas, Tomas, Rikard, Sven och Håkan

Vi kör på fram till nästa söndag och vi ska göra vårt allra bästa för ge våra spelare en bra upplevelse med att besöka oss.

Niclas Pia och Gustav kommer sköta tävlingsledarbiten. Jesper o Kasper sköter om caféet och det finns ett bra sortiement under tävlingsdagarna.

Varmt välkomna!