Scroll to top

Nytt passersystem


Vi har infört ett nytt kodbaserat passersystem på klubben. Bricka/Nyckel behövs inte längre, utan en kod genereras i Matchi för alla bokningar. Har ni problem att komma in, maila till styrelsen@vallentunatennis.se så ska vi hjälpa er.

Systemet fungerar både på innebanorna och på utebanorna. Koden, som genereras för varje bokning, finns i mailet från Matchi, i bokningen på Matchi webbsidan, och i bokningen i Matchi appen.

Denna kod gäller för inpassering under den timme man har bokat, samt en viss tid före och efter. Koden som ni får vid bokning är samma för alla era bokningar, men den fungerar bara om det finns en aktiv bokning.

Alla bokningar har koder, alltså även kontraktstidsbokningar. Även utebanorna hanteras med koder, så nyckel behövs inte längre till utebanorna, men har ni nyckel till utebanorna som ni har kvitterat ut iår, så fungerar denna också.

När ni lämnar hallen eller utebanorna, så ska ni trycka på utpasserings knappen (silver), och dörren låses upp.

Om ni vill fortsätta komma in i hallen utan att ha en bokning, exempelvis om ni vill träna på gymmet, när det inte finns verksamhet i hallen, så kan ni använda era blåa eller turkosa brickor, Har ni en orange bricka, så måste ni byta ut den mot en ny. Kontakta Pia på kansliet.

Brickorna kommer inte att fungera med automatik, utan dessa måste konfigureras i det nya systemet. Följ stegen nedan om ni vill fortsätta använda brickorna. Annars kan ni antingen behålla brickorna som minne, eller lämna tillbaks dem till Pia, och ni får tillbaka er deposition.

Gör så här för att aktivera era befintliga blåa/turkosa brickor i det nya systemet. Om ni har de orangea, byt dem i kansliet först, och följ sedan stegen nedan:

1. Gå till hallen och dra er bricka mot en av de nya kodläsarna, antingen vid entren eller vid utebanorna. Systemet kommer inte att släppa in er, men numret på er bricka loggas (om ni vill komma in, använd koden i bokningen). Notera den exakta tiden som ni drog brickan.

2. Skicka ett mail till denna adress (styrelsen@vallentunatennis.se), och skriv ert namn samt den exakta tiden som ni drog brickan.

3. Vi registrerar er i QT så fort vi hinner, och ni får ett svar på mailet när det är klart.

4. Ni kan använda brickan som innan på innebanorna, men brickan öppnar även utebanorna.

/Raoul och övriga medlemmar i Vallentuna Tennisklubbs styrelse