Scroll to top

VTK söker ny Klubbchef!


I år är det 40 år sedan Vallentuna Tennisklubb bildades. Våra 500 aktiva medlemmar spänner över alla åldrar och nivåer och våra ledord kvalitet och glädje genomsyrar den mötesplats för tennisentusiaster som vi blivit. Klubben är belägen i centrala Vallentuna och har idag tre inomhusbanor och två grusbanor, samtliga i toppskick. Vi är en liten välmående klubb med god ekonomi och stort hjärta för tennis! 

Nu siktar vi på att ta Vallentuna tennisklubb till nästa nivå, och söker en klubbchef som vill vara med på denna spännande resa! Det här är en unik möjlighet för dig som har ambitionen att tänka och skapa nytt för en modern tennisklubb.  

Rollbeskrivning

Klubbchefen är en nyckelroll i Vallentuna Tennisklubb som kommer vara med och forma VTK framåt genom att planera, genomföra och följa upp verksamhetsmål. Rollen arbetar nära styrelsen i det strategiska utvecklingsarbetet.   
Som klubbchef är du ansvarig för hela verksamheten på VTK. Du arbetar med stort ägandeskap strukturerat för att nå uppsatta mål, samt vidareutveckla verksamheten.  
Du kommer ha personalansvar och rekrytera medarbetare samt timtränare och se till att dessa utvecklas till sin fulla potential med individuella utvecklingsplaner och coachning.  

Arbetsuppgifter

  • Personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
  • Ansvara för att driva och följa upp verksamhetsmål och rapportera resultat till styrelsen på regelbunden basis.   
  • Driva och utveckla tennisverksamheten för alla åldrar och nivåer. 
  • Rollen innebär ca 10 timmars bantid per vecka som tränare. Då inkluderas även att coacha och leda övriga tränare på banan. 
  • Ansvara för aktiviteter som våra medlemmar vill vara med på, såsom t ex läger, lunchtennis och tävlingar.  
  • Ta hand om befintliga, samt hitta nya sponsorer till klubben 
  • Planera och organisera sanktionerade tävlingar men även interna tävlingar och gruppspel. 

Vem är du? 

För att lyckas i denna roll behöver du ha en passion för tennis och stor erfarenhet av att lära ut tennis. Du är en positiv, stark coachande och synlig ledare med erfarenhet av att bygga team. Du drivs av att se andra utvecklas, både elever och tränare. Du förstår vikten av integritet och leder med en inkluderande kultur. Du tar ägandeskap och är självgående i ditt arbete att driva och utveckla klubben. Du tycker att struktur och planering är viktiga förutsättningar för en fungerande klubb. Sist men inte minst, så kommer kommunikation naturligt för dig – både i tal och skrift.  

Som Klubbchef måste du har erfarenhet av arbete som tennistränare och själv ha spelat tennis. Vi tror att du har arbetat i liknande funktion med liknande arbetsuppgifter i klubb eller förbund.  

Villkor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 30 dagars semester och avsättning till tjänstepension görs motsvarande ITP nivå. Mobil, laptop och friskvårdsbidrag ingår. Övertidsersättning eller ersättning för OB utgår inte. Provanställning kan komma i fråga. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan, kontakt och ansökningsdatum 

Ansökan med CV, referenser och personligt brev skickas till styrelsen@vallentunatennis.se Skriv “Klubbchef” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras via mail till ovan angiven mailadress eller på telefon av Karin Gullström, Ordförande, på 0708-360818.