Scroll to top

Medlemsinformation Juli


Hej alla medlemmar!

Nu har vi precis avslutat Paragon Sommarspel med fint väder och gott spel. Tack alla ni som på olika sätt bidragit genom att spela, titta på eller jobba som tävlingsledare. Vi går nu alla in i en välförtjänt sommarvila, och ses igen i augusti på KM.  KM börjar den 6e augusti, och vi hoppas kunna avsluta den med en gemensam grillkväll/picknick den 22a augusti. Boka in redan nu! För anmälan till KM, se mer info här.

Personal

Vi vill hälsa vår nya Klubbchef Tyra Asplund varmt välkommen till Vallentuna Tennisklubb! Tyra kommer närmast från Sollentuna Tennisklubb, och har en gedigen tennisbakgrund. Hon börjar den 1a september.

Tyvärr kommer Gustav Hellgren lämna oss för ett jobb inom en särskola i Täby. Vi önskar honom lycka till, men hoppas ändå att Gustav så småningom i alla fall kan hoppa in som timtränare. Vi söker just nu två huvudtränare – en med ansvarsområde Senior, och en med ansvarsområde Junior – och annonserar på Tennisförbundet och vår hemsida. Vi söker också ständigt efter timtränare, så hör av dig om du vet om någon som kan vara intressant eller om du själv har möjlighet att bli en del av vårt duktiga tränarteam.

Läger

Vi hade ett uppskattat läger V25, och kör åter igen ett läger V32. Anmälan sker via Matchi. Vi kommer även vara med på Idrottens och Naturens dag den 28 augusti. Kom gärna och hälsa på!

Terminsstart

Vi startar upp den 27e augusti, och information om grupptillhörighet kommer veckan innan. Som vanligt behöver du bara höra av dig till klubben om du INTE vill ha kvar din plats. Tänk på att det är många i kö, både barn och vuxna, varför det är viktigt att du hör av dig i god tid ifall du inte vill fortsätta, så att vi kan ge din plats till andra intresserade. Vi tar hand om höstens anmälningar fortlöpande under sommaren, men kommer inte att påbörja planeringen förrän i augusti. Utgångspunkten är annars att samma grupper gäller som i våras.

Slutligen vill vi önska alla nya och gamla medlemmar och spelare en härlig och solig tennissommar 😊

Styrelsen