Scroll to top

Hej alla medlemmar!


Efter en lång och varm sommar, är nu verksamheten igång för fullt som vanligt. Vi inledde terminen med ett mycket trevligt och välarrangerat KM, där Robert gjorde ett kanonjobb. Tack Robert! Tack även till Viktoria och Henrik som serverade fika!

Samma helg som vi startade verksamheten, deltog vi i ”Idrottens och naturens dag”. Barn- och ungdomskommittén trotsade det dåliga vädret och bjöd in till tennis och fika med bulle. Många kom, och uppskattningen var stor. Tack Tobias, Fredrik och Jonas som arrangerade.
Vi går nu in i hösten, och därmed kommer så småningom våra utebanor att stängas. I samband med det kommer vi att bjuda in till en städdag, och alla är välkomna att delta. Särskild information om det kommer senare.

För er som vill pryda er i VTKs träningskläder finns webbshopen att tillgå, https://www.vallentunatennis.se/home/vtks-webbshop/

I år fyller Vallentuna tennisklubb 40 år, och det kommer vi självklart att uppmärksamma under året! Mer information kommer så småningom.

Runspelen

Runspelen, VTKs största och äldsta tävling kommer gå av stapeln även iår, mellan 24/9 och 3/10. Länge trodde vi inte att vi skulle få till tävlingen iår, men med hjälp från Täby tennisklubb och ett gott samarbete med Tennisförbundet, kommer den nu att bli av. Väldigt roligt.

Tyvärr har klasserna herrar +70 och +75 fallit bort. Dessa klasser var inte med förra året p g a covid- 19, och upplägget som låg till grund för förra årets Runspel gäller även iår. Nästa år ska det bli som vanligt igen.

All ordinarie verksamhet och kontraktstider är inställda mellan 24/9 och 3/10, men kom gärna och titta, och heja på VTKs spelare i tävlingen.


Bemanning

Ni som varit i hallen de senaste veckorna har förhoppningsvis träffat Tyra, vår nya Klubbchef. Tyra kommer i första hand att fokusera på, och prioritera att få i ordning alla tennisgrupper. Ett pussel som sällan blir klart och aldrig är tillfylles.  Tyra kommer att skicka ut ett separat mail, där hon kommer att presentera sig själv.

Pia har sedan måndagen den 13/9 klivit in i en ny roll som ansvarig för hygien, trivsel och miljö i hallen. Det betyder att Pia inte längre är den ni i första hand möter på kontoret, utan det är istället Tyra som har den rollen. Just nu ser vi över rutiner kring telefontider och öppettider av kontoret, så om ni vill ha kontakt med klubben, maila i första hand till mail@vallentunatennis.se. Tyra svarar kontinuerligt på era mail.
Vi fortsätter även med arbetet kring bemanning av flera tränare, bl a två huvudtränare, men även timtränare. Flera av våra duktiga ungdomstränare gör militärtjänst, studerar, eller har andra jobb, så om ni är intresserade, eller vet om andra som är intresserade av att jobba som tränare på VTK, hör av er till Tyra.

Ha en härlig tennishöst med gott sportsmannaskap och glädje!

Karin Gullström
Ordförande VTK