Scroll to top

Adventsbrev 2021


Hej alla medlemmar!

Vi vill tacka det 40-tal medlemmar som fysiskt eller via Teams deltog på det informationsmöte vi hade för ett tag sen. Inom kort kommer sammanfattande info från det mötet finnas på vår hemsida. Vi har tagit till oss av önskan om tätare information från styrelsen och klubbchef, varför vår ambition nu är att möta det önskemålet.

Så, här kommer det senaste från klubben:

  • Vi är mycket glada att det är klart med att Robert blir en av Huvudtränarna. Robert kommer bli den som ansvarar för juniorträningen med allt vad det innebär. Välkommen Robert!!

Den andra Huvudtränaren hoppas vi kunna presentera inom kort. Klubben kommer då att vara fullt bemannad med den fasta personal som är tänkt.

  • Vi har genomfört tränarutbildning för 6 tränare med inriktning på minitennis. Nästa tränarutbildningstillfälle planeras för de som jobbar med minitennis, tennisskola och vuxentennis.
  • En inbjudan för juniorerna till jullovsläger kommer under veckan. Lägret kommer att hållas mellan 27/12 och 30/12. Vi har tagit till oss av den feedback vi fick på höstlägret, och lägger planen utifrån det.
  • Ett KM ska vi givetvis också ha – som alltid. Särskild inbjudan kommer till det.
    Vi räknar med att kunna avsluta KM med en gemensam middag och prisutdelning på en av de lokala restaurangerna i Vallentuna. KM går av stapeln veckan efter nyår.
  • Vi har förstått att ni medlemmar vill ha flera sociala aktiviteter, och det vill vi också gärna ha. Så om ni har en idé till gemensam aktivitet för klubbmedlemmar som ni vill genomföra, så är det bara höra av sig. Vi stöttar med banor bl a.
  • Vi har denna termin tyvärr fakturerat felaktigt belopp, vilket vi ber om ursäkt för. Det kommer justeras och rättas till under nästa termin.
  • Vi kommer också fr o m nästa termin att införa en ny rutin, som innebär att vi kommer skicka mail om återanmälan istället för som tidigare avanmälan. Det tidigare system med avanmälan har tyvärr visat sig inte fungera tillfredsställande. Mer info kring detta kommer separat.

Denna var en kort sammanfattning av den information vi har just nu. Har ni ytterligare frågor, eller om ni vill veta något, är ni alltid välkomna att kontakta styrelsen eller klubbchefen.

Trevlig andra advent

önskar Tyra och Karin

(Klubbchef och Ordf)