Scroll to top

Gott Nytt År önskar klubbchefen!


Hej alla VTKare!

Idag är sista tennisdagen för året och jag vill tacka alla medlemmar för en trevlig tennishöst.

Jag har nu jobbat i rollen som klubbchef i fyra månader och jag slogs direkt när jag började av att Vallentuna TK har en väldigt fin klubbkänsla. Jag vill tacka styrelsen, personal och tränare och såklart alla medlemmar för ett varmt mottagande.

Det finns ett stort engagemang både hos styrelse och tränare att vidareutveckla klubben. Vi är nu även färdiga med rekryteringen av båda huvudtränarna inför vårens terminsstart vilket kommer göra väldigt mycket för att bibehålla och öka kvaliteten på träningen. Robert Arsene kommer ansvara för klubbens juniorträning och Elias Kerem kommer ansvara för seniorträningen. Pia kommer också fortsätta att ansvara för miljö, städning, hygien och trivsel i våra lokaler. Därmed är vi fullt bemannade med fast personal.

Vi kommer under 2022 starta upp nya projekt och aktiviteter samt återinföra aktiviteter som funnits tidigare.

Vi kommer att köra igång lunchtennisen igen, som många saknat under hösten. Denna aktivitet pausades då vi haft brist på tränare under hösten men inför våren kör vi igång igen i lite olika format. Information om lunchtennisen kommer ut via mail i början på januari.

Vi vill få fler juniorer i alla åldrar att prova på matchspel och även tävla. Under vårens termin kommer vi att starta upp matchträning för minitennisens och tennisskolans deltagare. Information om matchträningen kommer via mail i början på januari.

Måndag 17 januari startar vi vårens termin. Fram tills dess får ni avnjuta spännande matcher i vårt klubbmästerskap som spelas 3-8 januari och boka strötider då vi har fler bokningsbara tider 10-16 januari.

Jag kommer att uppdatera er kring allt som händer i klubben så håll utkik på vår hemsida, i våra sociala medier och mailutskick.

Ta hand om er och glöm inte att hålla avstånd, inte bara till varandra utan även till bollen.

Gott Nytt År!