Scroll to top

Boka bana – information


Hur man bokar bana

Information om Vallentuna Tennis bokningssystem MATCHi.

Medlem med mailadress

Om vi har din emailadress så har du fått en inbjudan till bokningssystemet MATCHi. Klicka på länken för att skapa ett användarkonto i MATCHi. Därefter kan du boka tider till medlemspris.

Medlem utan mailadress

Vänligen kontakta klubben om du inte fått en inbjudan, så sänder vi en. I övrigt se ovan.

Ej medlem

Gå till MATCHi och skapa ett användarkonto. Därefter kan du boka tid på bokningssidan. Där går det även bra att ansöka om medlemskap, om du vill spela billigare.

Information

Klippkort

Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa digitala klippkort. Klippkorten kan köpas online. Enklare att boka; betala en gång för alla tio speltimmar.

Automatisk ljusstyrning

I och med bytet till MATCHi så styrs även ljuset via bokningssystemet. Ljuset tänds några minuter innan speltimmen, och släcks 10 minuter efter densamma. Det går inte att tända belysning om speltimmen inte är bokad i MATCHi.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta kansliet så hjälper vi dig.

Dörrar

Det krävs inte längre en bricka för att komma in i hallen eller till utebanorna. Varje bokning genererar en kod som kan användas för att komma in i hallen och till utebanorna.